FOLIA MOLETOWANA W RĘKAWIE
Próżniowy sposób przechowywania żywności wydłuża jej świeżość
i przydatność do spożycia nawet do 5 razy dłużej niż w przypadku tradycyjnych metod. Dzięki szczelnym woreczkom foliowym powietrze,
a tym samym bakterie nie mają dostępu do produktów żywnościowych. Zachowują one naturalny smak oraz właściwy wygląd i formę. Pakowanie próżniowe jest doskonałym sposobem zabezpieczania i przechowywania żywności. Pomaga w utrzymaniu porządku w domowych chłodziarkach
– przechowywane produkty nie wydzielają zapachu; porcjowanie zapasów żywności pozawala na ich ekonomiczne wykorzystanie.
Opis:
- Zasobnik na folię,
- Zintegrowany nóż do odcinania folii: 29 cm,
- W wyposażeniu: rękaw z folii moletowanej (tłoczonej) o wymiarach
25 x 500 cm, wskazanej do gotowania produktów metodą sous vide.