Używamy plików cookies i podobnych technologii zgodnie z Polityką Prywatności. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Wielka wyprzedaż! Nie przegap okazji! Zaoszczędź do 86%
Grill elektryczny Clatronic KG 3487 (2000W stołowy-zamykany, czarno-srebrny)

Grill elektryczny Clatronic KG 3487 (2000W stołowy-zamykany, czarno-srebrny)

0 | Opinie: 0

PRODUKT DOSTĘPNY
Złóż zamówienie , a będzie u Ciebie już jutro!
W przypadku wyboru dostawy kurierem i płatności online lub kartą

Opis - Grill elektryczny Clatronic KG 3487 (2000W stołowy-zamykany, czarno-srebrny)


Grill elektryczny Clatronic KG 3487

Grill kontaktowy do obustronnego, beztłuszczowego grillowania
Kanał odpływu tłuszczu i tacka na skropliny (zdejmowana tacka w celu łatwego czyszczenia)
Moc 2000 W
Obudowa ze stali nierdzewnej
Termostat regulowany stale
Krótkie czasy gotowania
Płytki do grilla z powłoką nieprzywierającą z ekstra głębokimi wgłębieniami, aby uzyskać mocny wzór grilla oraz optymalny odpływ tłuszczu
Duży uchwyt z izolacją zapobiegającą gorącu
2 wskaźniki świetlne kontrolujące zasilanie i podgrzewanie
Wskaźnik temperatury oznaczającej „gotowość“
Duże powierzchnie grillowania: 29,5 x 23,5 cm
Wnęka na przewód
Uniwersalny, może być użyty do np. Panini, steków, ryb lub warzyw
Zasilanie napięciowe: 220-240 V, 50/60 Hz
Pobór mocy: 2000 W

38n3W0V5U090s115j6a8X4N9E7Y6I981.jpg
Cechy
Kolor produktuStal nierdzewna
Materiał obudowyStal nierdzewna
UkładBlad
Regulowany termostatTak
Powierzchnia gotowania295 x 235 mm
PokrywkaTak
nogiNie
Wbudowany wyświetlaczTak
Moc
Napięcie wejściowe AC220-240 V
Częstotliwość wejściowa AC50 - 60 Hz
Informacje dodatkowe
Gwarancja Gwarancja Sklepu 24 miesiące
Stan Nowy

Opinie - Grill elektryczny Clatronic KG 3487 (2000W stołowy-zamykany, czarno-srebrny)

Ocena produktu: Grill elektryczny Clatronic KG 3487 (2000W stołowy-zamykany, czarno-srebrny)

Średnia ocena: 0
Opinie: 0

0%
0%
0%
0%
0%

Zaufani Producenci

Amica BEKO BOSCH DELONGHI ELECTROLUX Philips SIEMENS Tefal VILEDA Whirlpool ZANUSSI ZELMER
do góry